EFFIPRO DUO  Pilieni uz skausta suņiem N4 134mg/40mg (10-20 kg)

EFFIPRO DUO Pilieni uz skausta suņiem N4 134mg/40mg (10-20 kg)

Šķīdums blusu un ērču invāzijas ārstēšanai vidēja lieluma suņiem , Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr.V/DCP/15/0029-02

  • Iepakojumā: 4 gab.
  • Artikuls: 5105
  • Pieejamība: ir mūsu noliktavā
  • Parastā cena: 28.96 €
  • Cena/gab.: 7.24 €

26.07 € Cena/gab.: 6.52 €

Apraksts

EFFIPRO DUO suņiem (10-20 kg) 134mg

Produkta apraksts:
Effipro Duo 134mg/40mg ādas instilācijas šķīdums vidēja izmēra suņiem lietošanai pret blusām vai blusu un ērču invāzijām.

Pret blusām: blusu invāzijas (Ctenocephalides felis) ārstēšanai un kontrolei. Viena procedūra novērš turpmāku infekciju 7 nedēļas. Lai kontrolētu blusu vairošanos, novēršot blusu oliņu veidošanos pieaugušām blusām 12 nedēļas pēc uzklāšanas. Šīs zāles var lietot kā daļu no blusu alerģiskā dermatīta (BIAD) ārstēšanas stratēģijas, ja to iepriekš ir diagnosticējis veterinārārsts.

Pret ērcēm: ērču (Ixodes ricinus) invāzijas ārstēšanai. Viena apstrāde nodrošina ilgstošu ērču kontroli 2 nedēļas pret Ixodes ricinus un 4 nedēļas pret Dermacentor reticulatus un Rhipicephalus sanguineus. Ja ārstēšanas laikā dzīvniekam jau bija dažu sugu ērces (Dermcentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus), ne visas ērces var iznīcināt 48 stundu laikā.

Uzklāšanas vietā var rasties īslaicīgs kosmētisks defekts, piemēram, slapjš izskats vai neliels lobīšanās. Pamatojoties uz pieredzi, kas gūta, lietojot šīs aktīvās vielas ādas pilienos, pēc uzklāšanas var rasties pārejošas ādas reakcijas lietošanas vietā (lobīšanās, lokāla alopēcija, nieze, eritēma, ādas krāsas maiņa) un vispārēja nieze vai alopēcija. Ļoti retos gadījumos var rasties pastiprināta siekalošanās, atgriezeniski neiroloģiski simptomi (hipestēzija, depresija, nervozitāte), elpceļu simptomi vai vemšana. Ja novērojat jebkādas nopietnas blakusparādības vai citas blakusparādības, kas nav minētas šajā lietošanas pamācībā, lūdzu, ziņojiet par tām savam veterinārārstam.

Nelietot trušiem, jo ​​var rasties nevēlamas blakusparādības, tostarp nāve.

Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret aktīvajām vielām vai kādu no palīgvielām.

Devas:

Suņa svars: 10-20 kg
Pipetes tilpums (vienreizēja deva) 1,34 ml
Fipronils (mg) 134
Piriproksifēns (mg) 40.2
Palīgvielas BHA (mg) 0,268
Palīgvielas BHT (mg) 0,134
Viens pilinātājs ir paredzēts vienai ārstēšanai, un šīs zāles var lietot atkārtoti katru mēnesi.


Ražotājs: Virbac, Francija.