BAYVAROL 3.6 mg SLOKSNĪTES BITĒM N4x5

BAYVAROL 3.6 mg SLOKSNĪTES BITĒM N4x5

20gb ( safasētas pa 4gb) sloksnītes ievietošanai bišu stropā medus bitēm varrozes diagnostikai un kontrolei, Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/NRP/93/0024-01

  • Artikuls: beivar
  • Pieejamība: ir mūsu noliktavā
  • Parastā cena: 50.60 €

43.00 €

Apraksts

Bayvarol 3,6 mg sloksnītes ievietošanai bišu stropā medus bitēm . Sloksnītes paredzētas ievietošanai bišu stropā. Iepakojumā piecas paciņas, kurās safasētas pa četrām plāksnītēm 

Pret flumetrīnu jutīgu ērcīšu (Varroa jacobsoni) diagnostikai un kontrolei medus bitēm.

1 sloksnīte satur: Aktīvā viela: Flumetrīns 3,6 mg Palīgviela: Zema blīvuma polietilēns

Deva: Parasti stropā ievieto 4 sloksnītes.

Novājinātām saimēm, atdalītām saimēm un jaunajām darba bitēm, kas aizņem mazāk par pusi no starprāmīšu telpas, ievieto pusi devas, t.i., 2 sloksnītes. Lielās saimēs, kas aizņem vairākas peru telpas, ievieto 4 sloksnītes uz peru telpu, kas tiek izvietotas galvenajā starprāmītī peru telpā.

Diagnostika: Sloksnītes ievieto stropā uz 24 stundām. Pirms sloksnīšu ievietošanas uz stropa grīdas izklāj tīru, baltu papīru. Pēc 24 stundām papīru apskatot un atrodot beigtas ērces, apstiprina diagnozi.

Terapija: Sloksnītes atstāj saimē ne ilgāk par 6 nedēļām, pēc tam tās izņem ārā.

Lietošana: Sloksnītes iekarina stropā starp peru un ienesuma šūnu rāmīšiem, lai bites varētu rāpot gar abām sloksnītes pusēm. Sloksnīšu uzkarināšanas ierīce ir attiecīgi jānoloka. Cilpiņas pakarināšanai atliec pa marķētām locījuma vietām, abas uz vienu un to pašu pusi un pakar uz sekcijas rāmīša augšējās līstes.

Lielas bišu saimes gadījumā, kas aizņem vairākas peru telpas, var savienot divas sloksnītes ar apakšējiem galiem tā, lai neatdalot peru telpas tās varētu ievietot starprāmīšu telpā un arī izņemt no tās.

Laiks un lietošanas ilgums: Vislielākā efektivitāte sagaidāma, ja Bayvarol tiek lietots vasaras nogalē pēc medus ievākšanas.

Vēlams neievietot sloksnītes medus ievākšanas laikā. Tomēr Bayvarol var lietot jebkurā gada laikā, lai noteiktu diagnozi vai spēcīgas invāzijas gadījumā, lai glābtu saimi.

Ierobezojuma periods medum : nulle dienas. Nelietot medus ienesuma laikā.

!!! Uzglabāt bērniem neredzamā un nepieejamā vietā.

Nedrīkst glabāt kopā ar pārtiku, dzērieniem un dzīvnieku barību.

Šīm veterinārajām zālēm nav nepieciešama īpaša uzglabāšanas temperatūra.

Derīguma termiņš pēc pirmās tiešā iepakojuma atvēršanas: izlietot nekavējoties.

Ražotājs : Bayer Animal Health GmbH