Drontal Cat 230 mg/20mg tabletes kaķu attārpošanai  2tabl/N2 Drontal Cat 230 mg/20mg tabletes kaķu attārpošanai  2tabl/N2

Drontal Cat 230 mg/20mg tabletes kaķu attārpošanai 2tabl/N2

Iepakojums (2gb tabletes) apaļtārpu un lenteņu invāziju ārstēšanai un profilaksei kaķiem(1tbl uz 4kg), bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/NRP/99/0981-04

  • Iepakojumā: 2 gab.
  • Artikuls: dr-cat
  • Pieejamība: ir mūsu noliktavā
  • Parastā cena: 7.50 €
  • Cena/gab.: 3.75 €

5.98 € Cena/gab.: 2.99 €

Apraksts

Drontal Cat 230 mg/20mg tabletes kaķiem apaļtārpu un lenteņu invāziju ārstēšanai un profilaksei.

Drontal ir pretparazītu līdzeklis, kas darbojas pret kuņģa-zarnu trakta apaļtārpiem un lenteņiem. Zāles satur divas aktīvās sastāvdaļas: tetrahidropirimidīna atvasinājumu – pirantela embonātu (pamoātu) un daļēji hidrogenētu pirazīna-izohinolīna atvasinājumu – prazikvantelu.

1 tablete satur: Pirantela embonāts 230,0 mg, Prazikvantels 20,0 mg , Palīgvielas: Titāna dioksīds 1,8 mg 

INDIKĀCIJAS Kuņģa-zarnu trakta apaļtārpu un lenteņu t.i. Toxocara cati, Toxascaris leonina, Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis invāzijas ārstēšanai. 

KONTRINDIKĀCIJAS Nelietot vienlaicīgi ar piperazīnu saturošām veterinārajām zālēm. Nav paredzēts lietošanai kaķēniem jaunākiem par 3 nedēļām. Nelietot grūsnības laikā.

Deva - 1 tablete uz 4 kg ķermeņa svara. Drīkst lietot laktācijas laikā.
 Uz 2 kg ķermeņa svara ½ tablete
 Uz 4 kg ķermeņa svara 1 tablete
 Uz 6 kg ķermeņa svara 1 ½ tabletes

Tablete jāievada tieši dzīvnieka mutē, bet, ja nepieciešams, var iemaisīt barībā. Pirms vai pēc zāļu lietošanas pieeja barībai nav jāierobežo.

Ārstēšanas ilgums:Lietot vienreizējā devā. Cērmju invāzijas gadījumā ar vienreizēju devu nevar pilnībā iznīcināt parazītus, līdz ar to saglabājas invāzijas risks cilvēkiem. Tādēļ jāveic atkārtota ārstēšana ar 14 dienu intervālu, kaķēniem  2 - 3 nedēļas pēc atšķiršanas (zīdīšanas beigām).

Lietošanas instrukcija

Ražotājs: Bayer Animal Health GmbH, Vācija