EFFIPRO DUO kaķiem 50mg/60mg  pret parazītu pilieni kaķiem

EFFIPRO DUO kaķiem 50mg/60mg pret parazītu pilieni kaķiem

Blusu un ērču invāzijas ārstēšanai kaķiem Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/DCP/15/0042-02

  • Iepakojumā: 4 gab.
  • Artikuls: 5103
  • Pieejamība: ir mūsu noliktavā
  • Parastā cena: 24.50 €
  • Cena/gab.: 6.13 €

22.05 € Cena/gab.: 5.51 €

Apraksts

EFFIPRO DUO kaķiem 50mg/60mg

Produkta apraksts:
Effipro Duo 50mg/60mg šķīdums kaķu ādas pilieniem ir pretparazītu līdzeklis kaķiem ērču un blusu invāzijas ārstēšanai.

Pret blusām:
blusu invāzijas (Ctenocephalides felis) ārstēšanai un kontrolei. Viena procedūra novērš turpmāku infekciju 5 nedēļas. Lai kontrolētu blusu vairošanos, novēršot blusu oliņu veidošanos pieaugušām blusām 12 nedēļas pēc uzklāšanas. Šīs zāles var lietot kā daļu no blusu alerģiskā dermatīta (BIAD) ārstēšanas plāna, ja to iepriekš ir diagnosticējis veterinārārsts.

Pret ērcēm:
ērču invāzijas ārstēšanai (Ixodes ricinus un Rhipicephalus turanicus). Viena apstrāde nodrošina ilgstošu efektu pret ērcēm (Ixodes ricinus un Rhipicephalus turanicus) vienu nedēļu. Ja ārstēšanas laikā dzīvniekam jau bija ērces, ne visas ērces var iznīcināt 48 stundu laikā.
Uzklāšanas vietā var rasties īslaicīgs kosmētisks defekts, piemēram, slapjš izskats vai neliels lobīšanās. Pamatojoties uz pieredzi, kas gūta, lietojot šīs aktīvās vielas ādas pilienos, pēc uzklāšanas var rasties pārejošas ādas reakcijas lietošanas vietā (lobīšanās, lokāla alopēcija, nieze, eritēma, ādas krāsas maiņa) un vispārēja nieze vai alopēcija.
Ļoti retos gadījumos var rasties pastiprināta siekalošanās, atgriezeniski neiroloģiski simptomi (hipestēzija, depresija, nervozitāte), elpceļu simptomi vai vemšana.
Ja novērojat jebkādas nopietnas blakusparādības vai citas blakusparādības, kas nav minētas šajā lietošanas pamācībā, lūdzu, ziņojiet par tām savam veterinārārstam.


Deva:
Minimālā ieteicamā deva ir 8,3 mg fipronila/kg ķermeņa svara un 10 mg piriproksifēna/kg ķermeņa svara.

Kaķiem, kas sver no 1 līdz 6 kg, izmantojiet vienu 0,5 ml pipeti.
Kaķiem, kas sver vairāk par 6 kg, ieteicamā deva ir 1 ml, ko panāk, izmantojot vienu 1 ml pipeti (vai divas 0,5 ml pipetes).

Lietošanas metode:
Izņemiet pipeti no ārējā blistera iepakojuma. Turiet pipeti vertikāli. Piesitiet pipetes šaurajam galam, lai pārliecinātos, ka viss saturs atrodas pipetes korpusā. Nolauziet pilinātāja noplēšamo galu uz ādas pa iezīmēto līniju. Sadaliet matus aizmugurē vai skaustā, līdz ir redzama āda. Novietojiet pipetes galu uz ādas un vairākas reizes stingri saspiediet, lai saturs vienmērīgi izplūstu vienā vai divās vietās. Pārliecinieties, ka šķīdumu lieto tikai uz veselas ādas un izvairieties no virspusējas uzklāšanas uz dzīvnieka kažoka vai veterināro zāļu pilēšanas, īpaši ļoti lieliem kaķiem (virs 6 kg).


Ražotājs: Virbac, Francija.