EFFIPRO DUO Pilieni suņiem (2-10 kg) no blusām un ērcēm 67mg šķīdums pipetēs N4 Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/DCP/15/0028-02

EFFIPRO DUO Pilieni suņiem (2-10 kg) no blusām un ērcēm 67mg šķīdums pipetēs N4 Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/DCP/15/0028-02

Blusu un ērču invāzijas ārstēšanai maza auguma suņiem

  • Iepakojumā: 4 gab.
  • Artikuls: 5104
  • Pieejamība: nav pieejams noliktavā
  • Parastā cena: 24.16 €
  • Cena/gab.: 6.04 €

21.75 € Cena/gab.: 5.44 €

Apraksts

EFFIPRO DUO suņiem (2-10 kg) 67mg

Produkta apraksts:
Effipro Duo 67 mg/20 mg šķīdums instilācijai uz ādas maziem suņiem (sver no 2 līdz 10 kg), lai kontrolētu ērču un blusu invāzijas.

Pret blusām:
blusu invāzijas (Ctenocephalides felis) ārstēšanai un kontrolei. Viena procedūra novērš turpmāku infekciju 7 nedēļas. Lai kontrolētu blusu vairošanos, novēršot blusu oliņu veidošanos pieaugušām blusām 12 nedēļas pēc uzklāšanas. Šīs zāles var lietot kā daļu no blusu alerģiskā dermatīta (BIAD) ārstēšanas stratēģijas, ja to iepriekš ir diagnosticējis veterinārārsts.
Pret ērcēm:
ērču invāzijas (Ixodes ricinus) ārstēšanai. Viena apstrāde nodrošina ilgstošu ērču kontroli 2 nedēļas pret Ixodes ricinus un 4 nedēļas pret Dermacentor reticulatus un Rhipicephalus sanguineus. Ja ārstēšanas laikā dzīvnieks jau ir inficēts ar noteikta veida ērcēm (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus), ne visas ērces var nomirt 48 stundu laikā.

Devas un ievadīšana:
Izņemiet pipeti no ārējā blistera iepakojuma. Turiet pipeti vertikāli. Piesitiet pipetes šaurajam galam, lai pārliecinātos, ka viss saturs atrodas pipetes korpusā. Nolauziet pilinātāja noplēšamo galu uz ādas pa iezīmēto līniju. Atdaliet dzīvnieka kažoku kakla pamatnē lāpstiņu priekšā, līdz ir redzama āda. Novietojiet pipetes galu tieši uz ādas un vairākas reizes viegli saspiediet, lai izlietu saturu. Ja nepieciešams, pipetes saturu var uzklāt uz vienu vai diviem papildu punktiem dzīvnieka aizmugurē, lai izvairītos no pilēšanas vai virspusējas uzklāšanas uz kažoka.
Suns 2-10 kg;
pipetes tilpums 0,67 ml;
67 mg fipronila;
20,1 mg piriproksifēna.

Uzklāšanas vietā var rasties īslaicīgs kosmētisks defekts, piemēram, slapjš izskats vai neliels lobīšanās. Pamatojoties uz pieredzi, kas gūta, lietojot šīs aktīvās vielas ādas pilienos, pēc uzklāšanas var rasties pārejošas ādas reakcijas lietošanas vietā (lobīšanās, lokāla alopēcija, nieze, eritēma, ādas krāsas maiņa) un vispārēja nieze vai alopēcija.
Ļoti retos gadījumos var rasties pastiprināta siekalošanās, atgriezeniski neiroloģiski simptomi (hipestēzija, depresija, nervozitāte), elpceļu simptomi vai vemšana.
Nelietot trušiem, jo ​​var rasties nevēlamas blakusparādības, tostarp nāve.

Nelietot, ja ir paaugstināta jutība pret aktīvajām vielām vai kādu no palīgvielām.
Ja novērojat jebkādas nopietnas blakusparādības vai citas blakusparādības, kas nav minētas šajā lietošanas pamācībā, lūdzu, ziņojiet par tām savam veterinārārstam.


Ražotājs: Virbac, Francija.

 

Ražotājs: Virbac, Francija.