FLUBENOL KH 44MG/ML PASTA 7.5ML SUŅIEM/KAĶIEM attārpošanai

FLUBENOL KH 44MG/ML PASTA 7.5ML SUŅIEM/KAĶIEM attārpošanai

Ērti lietojama pasta (1 ml/2 kg svara) suņiem un kaķiem veltņtārpu, āķtārpu un lenteņu izraisītas invāzijas saudzīgai ārstēšanai, bezrecepšu veterinārās zāles Reģ. Nr V/NRP/96/0415-01

  • Iepakojumā: 1 gab.
  • Artikuls: flu
  • Pieejamība: nav pieejams noliktavā
  • Parastā cena: 11.14 €
  • Cena/gab.: 11.14 €

9.20 € Cena/gab.: 9.20 €

Apraksts

Flubenol KH 44 mg/ml pasta iekšķīgai lietošanai suņiem un kaķiem

Invadētu suņu un kaķu ārstēšanai - ļoti saudzīga iedarbība, lietojams 3 dienas pēc kārtas.

Flubenol KH darbojas pret cērmēm - Toxocara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina; ankilostomām - Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Ancylostoma tubaeforme; matgalvjiem - Trichuris vulpis; lenteņiem - Taenia pisiformis, Hydatigera taeniaeformis.

SASTĀVS: 1 ml pastas satur: Aktīvā viela: Flubendazols 44 mg

DEVAS: 1 ml/2 kg ķermeņa svara = 22 mg/kg ķermeņa svara.

Suņiem un kaķiem, kas invadēti tikai ar cērmēm un ankilostomām: 1 ml pastas/2 kg ķermeņa svara vienu reizi dienā 2 dienas pēc kārtas.

Suņiem un kaķiem ar jauktām tārpu invāzijām: 1 ml pastas/2 kg ķ.s. vienu reizi dienā 3 dienas pēc kārtas.

LIETOŠANA: Pastu var ievadīt  tieši kaķa vai suņa mutē vai arī deva tiek sajaukta ar barību (šis veids tiek ieteikts agresīviem dzīvniekiem vai dzīvniekiem, ar kuriem grūti apieties).

Noņemiet drošības uzgali . Pieturiet virzuli , griežot gredzenu  pretēji pulksteņrādītāja virzienam, līdz tas ir sasniedzis atzīmi, kas rāda dzīvnieka svaru kilogramos.

Nākamajā reizē pievienojiet dzīvnieka svaru tam skaitlim, kurā gredzens  tika nostādīts iepriekšējā reizē, un tad grieziet gredzenu, līdz tiek sasniegta jaunā atzīme un deva (piemēram: 3 kg smagam kaķim gredzens ir ticis noregulēts līdz 3 kg atzīmei pirmajā reizē, 6 kg nākamajā un 9 kg trešajā reizē).

Ieteikumi standartveida ārstēšanai:

Suņi: - kucēni apmēram 1 - 2 nedēļu vecumā - jauni suņi zīdīšanas periodā un tad katrus 2 - 3 mēnešus - kuces meklēšanās laikā - 10 dienas pirms un 10 dienas pēc dzemdībām - pieauguši suņi 3 - 4 reizes gadā - visi suņi pirms vakcinācijas

Kaķi: - kaķēni 6 nedēļu vecumā - jauni kaķi katrus 2 - 3 mēnešus - pieauguši kaķi 3 - 4 reizes gadā - visi kaķi pirms vakcinācijas

Viena šļirce, kas satur 7,5 ml, ir pietiekama, lai ārstētu 5 kg smagu dzīvnieku, kuram ir jaukta tārpu invāzija, 3 dienas pēc kārtas.

Flubenol KH pastu var lietot laktējošiem un grūsniem dzīvniekiem.

IEPAKOJUMS: 7,5 ml pastas, kas iepildīta plastikāta 7,8 ml injektorā un ievietota kartona kastītē.

Derīguma termiņš pēc pirmās tiešā iepakojuma atvēršanas - 5 dienas.

Ražotājs Elanco