Fypryst pretparazitāri pilieni  (pipetes) suņiem 10-20 kg 134 mg  N1 Fypryst pretparazitāri pilieni  (pipetes) suņiem 10-20 kg 134 mg  N1 Fypryst pretparazitāri pilieni  (pipetes) suņiem 10-20 kg 134 mg  N1

Fypryst pretparazitāri pilieni (pipetes) suņiem 10-20 kg 134 mg N1

šķīdums pilināšanai uz ādas suņiem -blusu, ērču un matgraužu utu invāzijas ārstēšana un profilakse suņiem. Bezrecepšu veterinārās zāles Reģ.Nr. V/DCP/10/0008-02

  • Iepakojumā: 1 gab.
  • Artikuls: 3494-1
  • Pieejamība: ir mūsu noliktavā
  • Parastā cena: 4.20 €
  • Cena/gab.: 4.20 €

3.59 € Cena/gab.: 3.59 €

Apraksts

 

Fypryst pretparazitāri pielieni suņiem 10-20 kg 134 mg N1

Fypryst 134  mg šķīdums pipetēs pa 1,34 ml pilināšanai uz ādas suņiem. Blusu, ērču un matgraužu utu  invāzijas ārstēšana un profilakse suņiem

Aktīvā viela: Fipronils 134 mg, kam piemīt unikāls darbības mehānisms pret blusām un ērcēm.

Fypryst šķīdums pilināšanai uz ādas uzkrājas ādas un matu folikulu lipīdus saturošajās daļās un nepārtraukti izdalās no matu folikuliem uz ādas un apmatojumā, tādējādi nodrošinot ilgstošu aktivitāti.

 

Blusu (Ctenocephalides felis) un ērču (Rhipicephalus sugas, Dermacentor sugas, Ixodes sugas) invāzijas ārstēšana un profilakse suņiem.

Matgraužu utu (Trichodectes canis) invāzijas ārstēšanai.

Šīs veterinārās zāles var lietot kā daļu no ārstēšanas stratēģijas pret blusu alerģisko dermatītu, ja veterinārārsts to ir iepriekš diagnosticējis.

 

Lietošana - uz sausas, nebojātas ādas  skausta apvidū. Izvairīties no zāļu nokļūšanas dzīvnieku acīs. Pirms zāļu lietošanas jānoņem uz dzīvniekiem esošās ērces.

Ir svarīgi preparātu  lietot uz ķermeņa vietā, kur dzīvnieki to nevar nolaizīt! Ja ir vairāki dzīvnieki,  svarīgi nodrošināt, lai pēc apstrādes dzīvnieki viens otru nelaizītu.

Atkarīgi no apkārtējās vides kontaminācijas pakāpes, zālēm ir raksturīga pastāvīga 2 mēnešus ilga aktivitāte pret blusu invāziju un līdz 4 nedēļas ilga aktivitāte pret ērcēm. Blusas tiek iznīcinātas 24 stundu laikā pēc invāzijas.

 

Nelietot kucēniem līdz 8 nedēļu vecumam un/vai kucēniem, kas sver mazāk par 2 kg.

Nelietot slimiem dzīvniekiem (sistēmiskas saslimšanas, drudzis u.c.) un dzīvniekiem atveseļošanās periodā.

Nelietot trušiem, jo iespējamas blakusparādības un pat nāve.

Nelietot kaķiem un seskiem, jo iespējama pārdozēšana.

Šīs zāles ir paredzētas lietošanai tikai suņiem.

 

Lietošanas instrukcija

Ražotājs: KRKA, Slovēnija